maandag 17 december 2001

De vogel gaat toch vliegen?

Op 17 december krijg ik de vraag om de topo van Hoq cave met de aanduiding van de archeologische vondsten door te mailen, vanuit het Axell team op Socotra? Met veel tegenzin doe ik dit toch, ze komen er achteraf anders toch aan…. Axell z'n team is namelijk vertrokken zonder ons! John Farrar en Prof. Dr. Christian Robin gaan met ze mee. Op zich heel begrijpelijk alleen een zéér spijtige zaak!

donderdag 13 december 2001

SKP2 wordt uitgesteld !!!

Deze donderdag nacht om 00.10u maak ik zelf de harde beslissing om onze hele expeditie uit te stellen! We hebben nog steeds niet onze officiële documenten om onderzoek te verrichten op het eiland, enkele sponsors trekken zich terug, het financieel risico om te stranden in Sana’a is te groot. Een zware klap voor het team nu we er bijna zijn en na al het werk dat ik er de laatste 3 maanden heb ingestoken, maar ja … Inch Allah…

woensdag 5 december 2001

Officiële declaratie archeologische vondsten!

Op aanwijzing van Prof. Dr. Christian Robin wordt de informatie betreffende onze ontdekkingen officieel en aangetekend opgestuurd naar Prof. Dr. Yusef Mohammad Abdullah van de General Authority for Antiquities, Museums and Manuscripts in Sana’a. Dit om later onenigheden te vermijden.